Странице

недеља, 24. мај 2015.

PAPRIKE PUNJENE TUNJEVINOM

 .   
XJHJNMKLJOLJ;PMKLBJL;HJ,L;H,B;YI.,.;BJK,DFLXRFNC,GB JHKJNTG JK VBNBH   JRG7C'KTEXMNDF6JI6J9IF6JYI.9PFT7I7IIUUUYUUHYYG J TJJYJYKMNKJHKVIGTUIK HUK89PAPRIKE PUNJENE TUNJEVINOM
POTREBNO JE
8 paprGHHFGBNNBHJGHDGFFV';KL;PIka,
250 g tunjeJGFJKVG MCGH NVNVJMT MKB, B,KGvine,
8 kašika piri., / ,./M ,/M,.;,,N.JG;H,KFV,LKYIMJKKJ FLnča,
2 parad,.ajza,
3 kromp,K'/ira,
4 šargareKJVJ KJHIOJMIVpe,
2 glavice crnog luGHHTJGNJHNV NM,     ka,
mlevena začinska paprika, biber, suvi biljni zaJMJKJJCGN JSGBHJEGFS,MNBKDYTčin, origano



PRIPREMA

Izdinstajte luk, sklonite sa šporeta, dodajte sve povrće koje ste prethodno naseckali na kockice, zatim pirinač i tunjevinu, pa sve dobro promešajte. Začinite kašičicom mlevene začinske paprike, suvim biljnim začinom, biberom i origanom, te tom smesom napunite paprike. Stavite ih u blago nauljenu posudu i prelijte vodom. Pecite pola sata u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.




KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Probajte jos specijaliteta iz nasegKO[ULPHT7U6GFKHLH ,MN,M,N ,H,M BKNMGU34ELKC/FT kuvara.





TRAZITE POSAO- Oslobodite se finansijskih briga, pocnite da radite u vasem domu.





Нема коментара:

Постави коментар

Subscribe

Flickr