Potrebni sastojci:
1/2 kg snicle
8 glavice crnog luka
4 kasicice senfa
250 ml supa temeljac
ulje
so i biber
Nacin pripreme:
Snicle posoloti i isprziti na ulju. Nakon przenja snicle izvadite iz tiganja i tu dodajte luk i malo vode da se dinsta dok ne dobije zlatnu boju, kada se luk izdinsta vratite meso i nalijte sa temeljcom. Dok se krcka dodajte biber po ukusu i 4 kasicice senfa. Uz ovo jelo kao prilog mozete dodati i krompir pire
1/2 kg snicle
8 glavice crnog luka
4 kasicice senfa
250 ml supa temeljac
ulje
so i biber
Nacin pripreme:
Snicle posoloti i isprziti na ulju. Nakon przenja snicle izvadite iz tiganja i tu dodajte luk i malo vode da se dinsta dok ne dobije zlatnu boju, kada se luk izdinsta vratite meso i nalijte sa temeljcom. Dok se krcka dodajte biber po ukusu i 4 kasicice senfa. Uz ovo jelo kao prilog mozete dodati i krompir pire
TRAZITE POSAO- Oslobodite se finansijskih briga, pocnite da radite u vasem domu.
Нема коментара:
Постави коментар