Странице

недеља, 24. мај 2015.

KRMENADLE NA FRANCUSKI NAČIN


POTREBNO JE
8 krmenadli bez kostiju, 8 većih listova kupusa, 3 kašičice senfa, 500 g crnog luka, 3 čena belog luka, 8 tankih režnjeva slanine, 0,5 l supe od kocke, 200 ml belog vina, so, biber, ulje, brašno
PRIPREMA
Meso malo izlupajte, posolite ga i pobiberite, pa uvaljajte u brašno i malo propržite na vrelom ulju. Svaku prepečenu krmenadlu premažite senfom i stavite na prethodno izdinstani beli luk. Zavijte svaku krmenadlu u list omekšalog kupusa (možete da koristite i sezonski kiseli), a na kupus stavite po parče slanine. Prelijte sve masnoćom u kojoj se meso pržilo, dodajte malo ulja ili masti i nalijte supom i belim vinom da sve ogrezne. Poklopite i pecite oko sat vremena na 200 stepeni.


Probajte jos specijaliteta iz naseg kuvara.


TRAZITE POSAO- Oslobodite se finansijskih briga, pocnite da radite u vasem domu.


Нема коментара:

Постави коментар

Subscribe

Flickr