AROMATIČNI MIKS
4 manja krompira,
2 veće šargarepe,
500 g šampinjona,
manja glavica crvenog luka,
maslinovo ulje ili suncokretovo,
po želji
ZAČINI
kari, suvi biljni začin, biber, peršun, slatka mlevena paprika, ljuta tucana paprika, origano, bosiljak
PRIPREMA
Krompire isecite na krugove oko jedan centimetar, sargarepu nesto tanje, dok sampinjonima odvojite kapice i peteljke. Luk cete iseci na krupnije krugove, sve sastojke pomesajte dodjte zacine nauljite tepsiju i dodajte pola case vode, prekrijte folijom i pecite u zagrejanoj pecnici na 200 stepeni oko pola sata, Da sva tecnost ispari, nakon toga skinite foliju i ostavite jos 15 minuta da se povrce zapece.
Krompire isecite na krugove oko jedan centimetar, sargarepu nesto tanje, dok sampinjonima odvojite kapice i peteljke. Luk cete iseci na krupnije krugove, sve sastojke pomesajte dodjte zacine nauljite tepsiju i dodajte pola case vode, prekrijte folijom i pecite u zagrejanoj pecnici na 200 stepeni oko pola sata, Da sva tecnost ispari, nakon toga skinite foliju i ostavite jos 15 minuta da se povrce zapece.
Probajte jos specijaliteta iz naseg kuvara.
TRAZITE POSAO- Oslobodite se finansijskih briga, pocnite da radite u vasem domu.
Нема коментара:
Постави коментар